Spirituele leraars                              

 

 

 

 

Home

Alfabetische lijst van leraars

Krishnamurti

Sri Aurobindo

Swami Sivananda

Ramana Maharshi

Satya Sai Baba

Babaji

Neem Karoli Baba

Swami Yogananda

Ananda Mayi Ma

Ramakrishna

Links

 

     

 

 

 

 

www.spiritueleleraars.com

 

 

Victor Zammit ( 1941 - )

   

Victor Zammit incarneerde in dit leven in Malta in het jaar 1941. Zestien jaar later emigreerde hij met zijn familie naar AustraliŰ. Hij behaalde diverse graden aan meerdere Australische universiteiten. Hij werd advocaat en was jarenlang verbonden aan enkele gerechtshoven van het land. Naast zijn beroep was hij ook heel actief in diverse mensenrechten-organisaties en -initiatieven.

Zammit stond eerst heel sceptisch tegenover spiritualiteit, paranormale verschijnselen e.d., maar na een aantal concrete, persoonlijke ervaringen accepteerde hij het bestaan van een leven na de dood, de mogelijke communicatie met overledenen, re´ncarnatie, het bestaan van astrale gidsen, enz. hij informeerde zich meer en meer over de onderwerpen en ging ook zijn eigen spiritualiteit steeds meer ontwikkelen. Zo bezocht hij o.a. India in deze context.

Hij is nu heel actief in de verspeiding van de kennis over het leven na de dood, re´ncarnatie en van spiritualiteit in het algemeen. Het is voor hem heel duidelijk: de dood bestaat eigenlijk niet en ons bewustzijn (onze persoonlijkheid) is geen product van de hersenen, integendeel: het functioneert en bestaat  helemaal los ervan (zie onder andere BDE-ervaringen). De bedoeling van re´ncarnatie is dat we per leven steeds verder (vooral spiritueel) evolueren. Om dat te bereiken moeten we in onszelf evenwicht en mededogen ontwikkelen en die eigenschappen op een onzelfzuchtige manier uitdragen in deze wereld. Dit is (kort samengevat) ook de boodschap die de astrale leraren en andere spirituele leraren aan ons doorgeven.

Citaat van Victor Zammit: 'The Law of Cause and Effect: for every (energy) action there is a (an energy) reaction ie, energy is a 'boomerang' - the 'energy' you give out will inevitably return to you.' ('De Wet van Oorzaak en Gevolg is deze: voor elke (energetische) actie  is er een (energetische) reactie. D.w.z. energie is een 'boemerang': de 'energie' die je uitzendt zal onvermijdelijk naar je terugkeren.')

Ashram(s)/spirituele centra/scholen:  Victor Zammit is vooral actief in Sidney en de rest van AustraliŰ, waar hij persoonlijke adviezen, voordrachten en TV en radio-optredens geeft. Ook zijn website (zie hieronder) is zijn manier om duizenden wereldwijd te onderrichten.

Projecten (humanitaire, ecologische, enz): Victor Zammit is nog steeds actief als vrijwilliger in projecten die gratisch rechtshulp geven. Door zijn werk helpt hij bij duizenden de (onnodige) angst voor de dood opheffen.

Boeken, DVD's, CD's: A Lawyer presents the Case for the Afterlife. Je kunt het kopen of integraal gratis lezen op zijn website.

Websiteswww.victorzammit.com

Video's: Victor Zammit heeft een hele reeks video's. Dit zijn er enkele. Quantum Physics, the Paranormal/Afterlife , What Happens When you Die , Afterlife Science , Skeptics Demolished , Afterlife Objections Demolished , Why Professor Richard Dawkins is WrongWhat You Must Know Before You Die , A Lawyer on the Afterlife , Suicide is not the answer , Religion and the Afterlife , GOD the Evidence - without Religion , enz
 

 

 

 

 

tumblr site counter